• Volg ons op social media

Voor 12:00 uur besteld morgen in huis

Gratis verzenden vanaf €50,-

Verantwoord in eigen merk

Verkooppunt worden

Word nu kosteloos verkooppunt van BZG Supplements en bied jouw klanten het totaalpakket!

Heb je een sportschool, voedingspraktijk, CrossFit box of ben jij personal trainer en wil jij jouw klanten nét dat stukje extra bieden zodat een totaalpakket gecreëerd wordt? Dat kan!

Bij BZG Supplements geloven we dat supplementen kunnen bijdragen aan het verbeteren van prestaties en het behalen van (sport)doelen. We willen ook jou de mogelijkheid bieden om onze producten aan te bieden aan jouw klanten.

BZG Supplements geeft je de mogelijkheid om geheel kosteloos jouw klanten tegemoet te komen. Jij ontvangt als verkooppunt een marge over de verkochte producten. Ook kun je er voor kiezen om alles in eigen beheer te hebben. Bij de investering welke jij doet in voorraad geldt dan hoe meer je inkoopt, hoe voordeliger de inkoopprijs zal zijn.

Het totale pakket aanbieden, klanten nog beter op weg helpen om doelen te behalen én zelf een marge ontvangen. Een win-win situatie!

Ben jij geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en ben je goed gemotiveerd om deze samenwerking aan te gaan? Neem dan nu contact met op ons om jezelf aan te melden als verkooppunt!

Aanvraagformulier

  Bedrijfsnaam

  Naam

  Email

  Telefoon

  Opmerking / vraag:

  Winkelwagen